- Factorii care influenteaza calitatea carcasei si a carnii de porcine

status produs

Autor: Vasile Nedelniuc
Titlu: Factorii care influenteaza calitatea carcasei si a carnii de porcine
Editura: Ceres
Colectia: Stiinta si tehnica pentru toti
An de aparitie: 1982
Nr. pagini: 92
Format: 12 x 16 cm
Coperti: brosate
Carte in limba: romana
Stare: buna
promotii in curs
Completează adresa ta de email în căsuţa de mai jos pentru a fi anunţat(ă) când acest produs revine în stoc. Sunt de acord ca datele furnizate să fie prelucrate de SC Printre Carti SRL
FIECARE CARTE este atent verificată înainte de punerea în vânzare
+70.000 CĂRŢI sunt acum în stocul nostru
>10.000 CĂRŢI se găsesc doar la noi în magazin
TRANSPORT GRATUIT la comenzile de minimum 199 lei
DREPT DE RETUR în 14 zile

Produse din aceeasi categorie


sus