- Coordonate ale modernizarii productiei culinare in alimentatia publica

status produs

Autor: E. Rusu
Titlu: Coordonate ale modernizarii productiei culinare in alimentatia publica
Editura: Oficiul de Informare Documentara pentru Comert Interior
An de aparitie: 1989
Nr. pagini: 311
Format: 11 x 16 cm
Coperti: brosate
Carte in limba: romana
Stare: buna
promotii in curs
Completează adresa ta de email în căsuţa de mai jos pentru a fi anunţat(ă) când acest produs revine în stoc. Sunt de acord ca datele furnizate să fie prelucrate de SC Printre Carti SRL
FIECARE CARTE este atent verificată înainte de punerea în vânzare
+70.000 CĂRŢI sunt acum în stocul nostru
>10.000 CĂRŢI se găsesc doar la noi în magazin
TRANSPORT GRATUIT la comenzile de minimum 199 lei
DREPT DE RETUR în 14 zile

Produse din aceeasi categorie


sus