- Italian. The definitive professional guide to italian ingredients and cooking techniques, including 300 step-by-step recipes

status produs

Autor: Kate Whiteman
Titlu: Italian. The definitive professional guide to italian ingredients and cooking techniques, including 300 step-by-step recipes
Editura: Barnes and Noble
An de aparitie: 2003
Nr. pagini: 512
Format: 17 x 22 cm
Coperti: brosate
Carte in limba: romana
Stare: buna
ISBN: 0-7607-4950-7
promotii in curs
Completează adresa ta de email în căsuţa de mai jos pentru a fi anunţat(ă) când acest produs revine în stoc. Sunt de acord ca datele furnizate să fie prelucrate de SC Printre Carti SRL
FIECARE CARTE este atent verificată înainte de punerea în vânzare
+70.000 CĂRŢI sunt acum în stocul nostru
>10.000 CĂRŢI se găsesc doar la noi în magazin
TRANSPORT GRATUIT la comenzile de minimum 199 lei
DREPT DE RETUR în 14 zile

Produse din aceeasi categorie


sus