- Metode de analiza a carnii si produselor de carne

status produs

Autor: C. Banu
Titlu: Metode de analiza a carnii si produselor de carne
An de aparitie: 1971
Nr. pagini: 326
Format: 16 x 23 cm
Coperti: cartonate
Carte in limba: romana
Stare: buna
promotii in curs
FIECARE CARTE este atent verificată înainte de punerea în vânzare
+70.000 CĂRŢI sunt acum în stocul nostru
>10.000 CĂRŢI se găsesc doar la noi în magazin
TRANSPORT GRATUIT la comenzile de minimum 199 lei
DREPT DE RETUR în 14 zile

Produse din aceeasi categorie

Anticariat: Mircea Iovu - Chimizarea agriculturii -30%Vezi detalii Mircea Iovu - Chimizarea agriculturiiPret: 140,00Lei 98,00 Lei
Anticariat: Costin D. Nenitescu - Chimie organica (2 volume) -30%Vezi detalii Costin D. Nenitescu - Chimie organica (2 volume)Pret: 150,00Lei 105,00 Lei
Anticariat: Niculina Mitrea - Biochimie -20%Vezi detalii Niculina Mitrea - BiochimiePret: 115,00Lei 92,00 Lei
Anticariat: S. Manescu - Igiena mediului -20%Vezi detalii S. Manescu - Igiena mediuluiPret: 100,00Lei 80,00 Lei

sus