Autoare recunoscută pentru capacitățile sale creative, scrie lucrări de dezvoltare personală și are capacitatea de a se autodepăși de fiecare dată. La o primă analiză, vom observa capacitatea acesteia de a se adapta la nou, iar scrierile sale sunt deosebite și pline de farmec. Scrie nenumărate lucrări în aceeași direcție, iar publicul va fi fascinat de capacitatea sa de creație.
Încă din copilărie, cei mici sunt supuși la fel și fel de teste pentru a li se dezvolta creativitatea și inteligența emoțională. Culorile, formele și desenele sunt cele care ajută la dezvoltarea personalității și la formarea memoriei. Scrierea creativă vine abia mai târziu. Există studii temeinice în acest sens, care spun că a lăsa un copil de 3 ani să coloreze în toate direcțiile este un exercițiu de imaginație extrem de util. Prin urmare, autoarea ne vorbește despre feluri diverse în care putem vorbi cu subconștientul nostru pentru a avea o viață armonioasă și pentru a ne dezvolta frumos.
În anumite situații complicate, creativitatea vine ca un scut de apărare împotriva emoțiilor negative. Vizualizarea creativă este o manieră prin care te poți concentra mai bine asupra gândurilor și prin care te poți îndepărta de tot ce este nociv. De-a lungul vieții suntem încercați de anumite emoții, trecem prin stări și evenimente care ne afectează și ducem o luptă aprigă cu noi înșine pentru a rămâne pozitivi și bine ancorați în realitate. Realitatea noastră este dominată de idei, angoase, temeri, planuri, visuri, eșecuri și reușite – din toate acestea, ne formăm ca indivizi și cu ele completăm golurile personalității noastre. Fiecare este diferit, iar similitudinile ne unesc.
Un țel este un scop pentru care munci, căruia îi dedicăm timp și energie și care ne ajută să mergem mereu mai departe. Concentrându-ne pe acesta, vom avea sau nu succes. E drept, optimismul și această vizualizare creativă sunt unelte de suport, dar ele nu ne garantează nimic fără ambiție și muncă asiduă. De-a lungul timpului, s-au efectuat nenumărate studii care au adus în prim plan fel și fel de laturi ale minții umane. Stimulii creativi sunt în stare latentă dacă nu îi ajutăm, iar creativitatea este partea relaxată a creierului nostru, care este capabilă chiar să ne ajute să depășim stările depresive.
Autoarea noastră deține toate aceste idei și noțiuni și le comprimă într-o scriere nemaipomenită, care va servi astăzi drept sursă de inspirație și material de studiu. Cercetarea este cheia rezolvării întrebărilor – spune autoarea noastră. Prin urmare, ea aduce o paradigmă interesantă în rândul lucrărilor care au drept scop educarea maselor, dezvoltarea personală și psihologia individuală. Deși psihologii nu sunt mereu de acord cu ea, scriitoarea are publicul ei, care o va urmări cu interes. La nivel internațional, cartea va fi tradusă în mai multe limbi străine și va fi distribuită masiv, având vânzări record la numai câteva săptămâni de la lansare. La numai un click depărtare, pe site-ul nostru, este de găsit în mai multe ediții, după cum urmează: TREI (2016), Polirom (2017), ERC Press (2017).